Selasa, 17 Ogos 2010

Baling batu sembunyi tangan...

GEMPAR! LAMAN UMNO PERAK DAN 24 BAHAGIAN DIGANTUNG, KENAPA? (Malas pejuang/// nak link kan)

Tahniah kepada bloggers yang memainkan isu di atas kerana sekali lagi berjaya membantu merendahkan dan memperlecehkan UMNO Perak yang dulu mereka inilah yang menjadi JUARA kepada dunia maya UMNO Perak.

Persoalannya :

- Adakah telah diajukan kepada Pentadbiran UMNO Perak mengapa perkara ini berlaku?
- Mengapa Unit Media Baru UMNO Perak terkejut sedangkan mereka sepatutnya
bertanggungjawab ke atas protal tersebut?(Jgn kata yang Protal ini bukan tanggungjawab UMB)
-Mengapa Jawatankuasa UMB UMNO Perak menunding jari kepada Hanafiah Man?
( Adakah beliau Pengerusi Unit Media Baru UMNO Perak?).
- Apa kaitan Hj. Nizam (SUA) dalam isu ini?

Pejuang/// tidak mahu menyalahkan sesiapa dalam soal ini, tetapi pejuang/// kecewa kerana bloggers yang memainkan isu ini seolah-olah mempunyai agenda tersembunyi dalam mengejar @ memuaskan nafsu mereka atau mungkin dengan kejadian ini memberi ruang kepada mereka untuk membalas dendam kepada individu yang sememangnya mereka anggap sebagai MUSUH.


Hentamlah, cacilah dan lemparlah dengan apa bahasa pun yang anda inginkan sehingga anda puas. Cuma jangan anda lupa, mereka yang anda caci itu adalah MELAYU juga. Dan pembaca boleh menilai kenapa dan mengapa anda bersikap sedemikian rupa tak ubah seperti ANJING MENYALAK BUKIT.

* Rumah terbakar nampak asap, hati terbakar siapa tahu? - Karam Singh.

1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam

Pejuang/// tidak sama sekali bertanggungjawab atas sebarang komen yang diberikan oleh sahabat ke dalam artikel pejuang///.