Selasa, 4 Ogos 2009

PAKATAN PEMBANGKANG AKAN MELAKUKAN PEMBERONTAKAN JIKA ISA DIHAPUSKAN


ISA
ISA
ISA

KENAPA ISA INI SEBOLEH-BOLEHNYA HENDAK DI HAPUSKAN OLEH PIHAK PAKATAN PEMBANGKANG??? KENAPA SEKARANG INI MEREKA PIHAK PAKATAN YANG DIKETUAI OLEH ANWAR AL-JUBURI MENENTANG ISA INI??? SEHINGGAKAN 1 OGOS INI MEREKA PIHAK PAKATAN PEMBANGKANG AKAN MENGADAKAN DEMONTRASI JALANAN BAGI MENUNJUKAN PROTES MEREKA AKAN ISA INI.

ISA DAH WUJUD LAMA DALAM NEGARA KITA INI, SUDAH BANYAK KEJAYAAN YANG DIPEROLEH DARI PENGUATKUASAAN ISA INI BAGI MENJAGA KETENTERAMAN RAKYAT MALAYSIA. MALAH SELURUH DUNIA MEMANDANG MALAYSIA SEBAGAI SEBUAH NEGARA YANG SELAMAT DARI PENGUATKUASAAN ISA INI.

NAMUN MENGAPA SEKARANG SEMAKIN BERTUBI-TUBI PIHAK PAKATAN PEMBANGKANG MENGHASUT RAKYAT AGAR ISA DI HAPUSKAN??? MENGAPA TIDAK DARI DULU LAGI??? MENGAPA IANYA SEKARANG???

PADA AKU IANYA MUDAH!!! PAKATAN PEMBANGKANG YANG DI KETUAI OLEH PELIWAT INI INGIN ISA DIHAPUSKAN BAGI MEMUDAHKAN MEREKA TERUS-TERUSAN MENGUGAT KETENTERAMAN DAN KESELAMATAN RAKYAT MALAYSIA. PADA MASA INI ISA DIRASAKAN MEREKA SEBAGAI PENGHALANG BAGI MENJAHANMAN MALAYSIA INI

LIHAT SAHAJA KEMELUT DI PERAK! KETENTERAMAN AWAM TERGUGAT DEK KERANA KERAKUSAN DAN KETAMAKAN PAKATAN PEMBANGKANG INI. MEREKA TERUS-TERSUSAN MENGHASILKAN DRAMA FITNAH DALAM MEMASTIKAN KEDAULATAN UNDANG-UNDANG MALAYSIA INI DI PERLEKEHKAN OLEH RAKYAT.DEMONTRASI JALAN MEREKA LAKUKAN DEMI KERAKUASAN DALAM MENDAPATKAN KEKUASAAN DALAM MENJAJAH MALAYSIA INI.

PERAK MERUPAKAN MODEL PADA PAKATAN PEMBANGKANG DALAM MENERUSKAN MATLAMAT MEREKA DENGAN MENGHURUHARAKAN MALAYSIA INI. MEREKA PAKATAN PEMBANGKANG AKAN BERTINDAK DI SELURUH MALAYSIA SEKIRANYA ISA DIHAPUSKAN OLEH KERAJAAN. DAN JIKA ISA INI DI HAPUSKAN MAKA DAPAT KITA LIHAT KEKECOHAN DAN HURU HARA DI SELURUH PELOSOK TANAH AIR ANGKARA PAKATAN PEMBANGKANG INI.

DEMONTRASI JALANAN AKAN DIADAKAN MEREKA DALAM MENYERANG KERAJAAN MALAYSIA INI. PAKATAN PEMBANGKANG JUGA AKAN BEBAS MENABUR FITNAH DAN MENGHASUT RAKYAT BAGI DI JADIKAN ALAT BUAT MEREKA MENYERANG KERAJAAN. TIDAK CUKUP DENGAN ITU MEREKA PASTINYA AKAN MELAKUKAN PROPAGANDA TERKUTUK PADA RAKYAT MALAYSIA INI.

BAIK KAUM MELAYU, CINA, INDIA DAN LAIN-LAIN BANGSA PADA MASA ITU SEMESTINYA TIDAK AKAN AMAN DAN TENTERAM. TIDAK MUSTAHIL PADA MASA ITU PEMBRONTAKAN AKAN TERJADI SAMA SEPERTI JIRAN KITA DI THAILAND. PENIAGA-PENIAGA TIDAK DAPAT MENERUSKAN PERNIAGAAN KERANA DEMONSTRASI YANG DI LAKUKAN PEMBANGKANG INI AKAN MEMBUATKAN KERUGIAAN PADA PERNIAGAAN. RAKYAT TIDAK AMAN MALAH KESELAMATAN PADA MASA ITU JUGA TERANCAM DARI PELBAGAI SUDUT.

INGINKAH KITA MELIHAT MALAYSIA MENJADI HURU HARA??? INGINKAH KITA JADI SEPERTI JIRAN KITA DI THAILAND??? INGINKAH KITA MUNDUR SEMULA KE ARAH PEMBANGUNAN??? INIKAH AJARAN ISLAM DENGAN MELAKUKAN PEMBERONTAKAN???

KERAJAAN YANG SEDIA ADA PADA MASA INI MERUPAKAN KERAJAAN ISLAM. KERAJAAN YANG BERTAMADUNKAN ISLAM DARI PELBAGAI SUDUT. PEMBANGUNANA YANG DI LAKUKAN KERAJAAN JUGA SEIRING DENGAN ISLAM ITU SENDIRI. LIHATLAH SEJARAH DAN PASTINYA KITA AKAN SEDAR MALAYSIA INI.

HARUSKAN KITA TERUS-TERUSAN MEMBIARKAN PARA KAFIR LAHKHANAT BERSAMA SAUDARA SEISLAM KITA YANG BERSEKONGKOL DENGAN KAFIR INI MENYERANG KERAJAAN ISLAM YANG SEDIA ADA INI???

RELAKAH KITA MELIHAT SUATU HARI NANTI KERAJAAN ISLAM YANG DATOK NENEK MOYANG KITA WARISKAN PADA KITA LENYAP KERANA KETAKSUBAN KITA PADA SI KAFIR INI??? INGINKAH KITA UMAT ISLAM MALAYSIA TERJEBAK DALAM KESENGSARAAN UMAT ISLAM DI SELATAN FILIPINA??? SELATAN THAILAND???

SEDARLAH BILA KERAJAAN ISLAM TUMBANG MAKA KERAJAAN KAFIR PASTINYA AKAN MENGHAPUSKAN SERTA MEROBOHKAN DUNIA ISLAM ITU. DALAM ERTI KATA LAIN ISLAM AKAN HANYA TINGGAL NAMA DI MALAYSIA INI JIKA PAKATAN PEMBANGKANG MEMERINTAH.

ISA MERUPAKAN PENGHALANG PAKATAN PEMBANGKANG DALAM MELENYAPAKAN NEGARA MILIK UMAT ISLAM MALAYSIA INI. JIKA ISA DI HAPUSKAN NESCAYA AKAN HANCURLAH KETAMADUNAN YANG KITA BINA DARI ASAS ISLAM INI.

ISA HARUS DIPERTAHANKAN. SETIAP KITA WAJIB MEMPERTAHANKAN KEDAULATAN ISLAM DI MALAYSIA INI. SETIAP KITA WAJIB MEMBANTU KERAJAAN ISLAM DALAM MENYEKAT PEMBERONTAKAN SI KAFIR INI.

BERSAMA KITA MENYUARAKAN SOKONGAN PADA ISA DEMI KESELAMATAN DAN KETENTERAMAN SELURUH RAKYAT MALAYSIA.

ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pejuang/// tidak sama sekali bertanggungjawab atas sebarang komen yang diberikan oleh sahabat ke dalam artikel pejuang///.