Rabu, 19 Mei 2010

AGAK-AGAK ler kalau nak berdemo!!!Salam perjuangan///,
Apa STATUS yang boleh kita letakkan kepada tindakan aktivis Tindakan Bersama untuk Persamaan Jantina (JAG) dalam demo depan Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur dekat Datuk Keramat,Kuala Lumpur semalam? Tujuan diadakan demo tersebut adalah untuk mendesak Datuk Bung letak jawatan sebagai Ahli Parlimen BN kawasan Kinabatangan,Sabah.

Ini gara-gara mereka menganggap YB kita ni telah memberi contoh yang buruk kepada masyarakat kerana berpoligami dengan aktres Zizie Izette tanpa kebenaran. Kata jurucakap JAG Maria Chin Abdullah YB Datuk Bung tak layak jadi Ahli Parlimen mewakili rakyat Malaysia kerana sudah buat salah besar. Bagi JAG poligami tanpa kebenaran tu satu bentuk penghinaan kepada golongan wanita.

Pejuang/// nak tanya dua (02) soalan kepada JAG :

1. Apakah terlalu HINA berpoligami tanpa izin? Mana lebih afdal, izin berwali / keluarga atau izin undang-undang?


2. Mana lebih HINA kes YB Bung atau kes BOGEL YB Elizabeth Wong (satu dunia sudah tahu ma)?

Sekarang siapa yang lebih bodoh dengan tindakan melulu berdemo itu? Jawabnya JAG kerana kuman diseberang mereka nampak tapi tahi depan mata pun mereka tak perasan.

P/s : Bung pun satu, kalau dah dapat restu orang tua Zizie tu ngapa pula gatai nak nikah luar kawasan, takut bini ker? Apa pun benda dah berlaku, jadi ngadap jelah buah hati mengarang jiwa 24 jam selagi tengah wangi nie, esok kalau dah xda bau mai pakat cari lain. Apa kira wang ada. Apa pun buat YB Bung : Moga bahagian hingga ke akhir hayat.

3 ulasan:

 1. maksudnya mudah..sendiri buat undang2..sendiri langgar..

  ya beda bedu...aahhahahahaha

  cerita poligami lu nak kait dengan gambar bogel..tu dua2 lain la...\
  tak leh fikir ka?

  BalasPadam
 2. JAG..adik beradik Sister Infiltrate Islam (SIS)...hahahahhaha

  BalasPadam
 3. Salam AzamDin :
  Adakah saudara menghalalkan gambar bogel tersebut? Atau mungkin saudara tak faham maksud artikel saya.

  BalasPadam

Pejuang/// tidak sama sekali bertanggungjawab atas sebarang komen yang diberikan oleh sahabat ke dalam artikel pejuang///.