Khamis, 20 Mei 2010

BENARKAH INI KERJA SEORANG GURU?


Profession guru adalah satu pekerjaan yang mulia disisi agama kerana tugasnya adalah mendidik anak bangsa. Namun sifat membenci dan jahat yang ditanam Pakatan Rakyat di dalam naluri guru-guru kita kini akhirnya akan mengundang kehancuran anak bangsa kita satu hari nanti.

Janganlah kerana nila yang setitik, habis susu sebelanga. Jangan kerana sikap seorang guru yang buta hati dan perasaan melakukan kerja terkutuk ini maka habis institusi perguruan mendapat nama. Kesimpulan dari pejuang///, mungkin guru yang memulangkan kad ini kepada YAB Menteri Besar Perak sebenarnya adalah guru yang pro kepada Pakatan Rakyat juga guru yang tidak pernah dididik oleh orang tuanya tentang BERSYUKUR dan BERTERIMA KASIH. Apalah sangat seperti artikel di selamatkanperak.com, dari 40,000 kad ucapan yang dikirim kepada guru dalam perak, hanya 08 sahaja yang dipulangkan. Bermakna 39,992 orang guru lagi menghargai pemberian kad dari YAB. Menteri Besar Perak Darul Ridzuan.

8 ulasan:

  1. itu sebab aku tak boleh terima pakatan rakyat dari jadi kerajaan. Mereka ni semuanya komunis yang pegang kad pengenalan biru sebagai rakyat malaysia. Kat hutan kalau jumpa tembak jer mereka ni dengan meriam buluh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Padam
  2. It is undeniable that malays are stupid, incapable and lazy. Why don't they just humbly admit the facts and repent and learn from other races especially Chinese?

    What is the point to argue here and wasting time again?

    From the first onwards we were merely telling the truths. It wasn't us who think that way but their own Badawi as well.

    All malays should go and read the newspaper, even Badawi is ashamed of maintaining the NEP after 34 years of implementing it and these malay baboons are still asking for it.

    Even Badawi wanted them to compete on a level playing field.

    So what does all these tell the world? It sends a very clear message that it is malays themselves who are incapable and lazy and they don't even want to admit it and make a change!

    That is the biggest shame of all.

    Can't you see, it is all back to square one. Year in, year out, some talk for half an hour, some one, some two. Some sing, many belt out their most recent released 'pantun'.

    After all. Malays are good at that. Suggestions after suggestions, some good, some impossible to realize.

    But, do you see any of these materialised? Hardly. Why, why and why???

    Because the malays can never change. Never! Why?

    The leaders forgot it or were they simply didn't want to address and admit that the actual disease is the malays and the remedy itself is also, the malays. They can never change. What is it about the malays?

    Firstly as you all know, they are a lazy species. Since the beginning of time they have been like that. Even the encyclopedia called them as lazy people. I think those British with their accent tried to call them 'malas', and if you put 'y' in, it becomes 'malays'.

    Embracing Islam make them a worse lot. Now they have a license to kill anything that gets into their way.

    Malays are ungrateful lot. In reality, they just can't live or open their minds for others. When Mahathir said that they are complacent, they put him in jail. When Mahathir encouraged them to learn English language, they got angry with him, saying it is a 'bahasa penjajah'.

    When other races 'maju', they got angry with them too. That was why at the end of Mahathir his regime, he said this, "I have achieved greatness as a prime minister, but I only fail in one thing, changing the malays."

    Well, nothing to be surprised about anyway since Mahathir is not really a malay, and I guess that was why the malays were angry with him.

    Drug abuse, hate, incest, liberal extremism (culture of miniskirts and gay marriages), murder, parochialism, racism, rape, religious fanaticism, snatch theft, spoilt bratty behavior, tribalism, wife abuse, child abuse, all that is associated with the malay race.

    To them, malay is the biggest impediment towards building a truly Malaysian nation, and should be chucked into the dustbins of history.

    A genetically flawed race cannot be fixed by politically. Nature will take its course and globalization will put them out to pasture.

    What have we got now?

    Brain drain, economic disparity getting wider, poor education system, racial segregation, widespread corruption, inefficiency and uncompetitive on the government departments and others.

    Sad. Sad. Sad. The question asked by many of my fellow Chinese is this - Why can't you just tell the malay peoples to adopt Chinese culture which is superior?

    From research, this peninsular was part of the Siamese empire way before these malays from Indonesia invaded it.

    Still so thick skin, don't want to go back to Indonesia!

    BalasPadam
  3. Fuck U 'good man'!!! Ini Tanah Melayu, bukan Tanah Cina. Lu pegi mampus la balik China, duduk sini Tanah Melayu buat apa??? Jgn samapai gua jumpa lu mana2...mampus lu nanti!!

    BalasPadam
  4. Good man,

    1. Your word "Still so thick skin, don't want to go back to Indonesia!".

    I wonder, what is your reaction to the following,

    "Still so thick skin, don't want to go back to Mainland China!"

    2. Your word "Even Badawi wanted them to compete on a level playing field."

    It is not that we don't want to compete on a level playing field but you guys practice racist and chauvinism in everything that you do, be it in business, administration and everyday life.

    3. Your word " It is undeniable that malays are stupid, incapable and lazy. Why don't they just humbly admit the facts and repent and learn from other races especially Chinese? "

    We are not stupid, incapable and lazy but we don't have enough opportunity in everything that we do especially in business. You guys control everything in business and prefer to deal with your own species. You guys don't want to help others and never will.

    4. Your word "Embracing Islam make them a worse lot. Now they have a license to kill anything that gets into their way."

    I think this is seditious and I think you are uneducated Ultra Kiasu.

    So you are saying that 140 Million Chinese Muslim in Mainland China are also in the same category? Are they murderer? Thief?

    I am advising you, please check your fact right before opening your mouth. If you want to say something about Malays, please think it over.

    I don't think it is worth talking to you.

    Have a nice day.

    Jimmy Hillhead.
    The Gardens, MidValley
    6 June 2010

    BalasPadam
  5. Fuck you good man

    We Malays, Indonesian, Bruneian, Moro, Patanni are Muslim and Malays brotherhood stay in Malay archipelago for a long-long times ago before you the bastard ultra kiasu chauvinist communist socialist immigrate here.

    BalasPadam
  6. good man ( is a bad man ) is a typical malay bashing commentor yang tak sedarkan diri, cetek ilmu dan sejarah tentang Tanah melayu dan orang melayu. Ramai lagi mereka ini yg mempunya comment serupa masuk blog orang tanpa segan silu. Di Facebook begitu juga.Nampak macam mereka ini tidak sensitif dan macam penyamun komunis, so samada mereka ini sedar atau tidak, mereka mengundang dan menguris hati orang orang melayu. Mereka ini perlu sedar implikasi nya nanti. Mereka ini sudah lama menguris hati orang melayu (when they shoudl be just grateful to live and earn in Malaysia) Tengok bangsa cina ini di negara asean eg indoensia,Thailand, Brunei dan Filipina. Sesal tak sudah membuka kerakyatan kepada mereka.

    BalasPadam
  7. orang2 asing ni memang macam ni lah,diorang ingat negara diorang aman sangat ke?

    BalasPadam

Pejuang/// tidak sama sekali bertanggungjawab atas sebarang komen yang diberikan oleh sahabat ke dalam artikel pejuang///.