Khamis, 4 Jun 2009

KOMUNIS Telah Memulakan Gerakan Di Tanah Melayu
BETAPA HARAMJADAHNYA MEREKA BANGSA TAK SEDAR DIUNTUNG INI YANG CUBA MEMBANGKITKAN ISU SENSITIF BUAT UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU DI TANAH MELAYU INI.

KEKEJAMAN KOMUNIS DALAM MELAKUKAN PEMBUNUHAN YANG KEJAM ATAS UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU SEDANG DI MONOPOLI OLEH PIHAK TERTENTU BAGI MENGAGUNGKAN KOMUNIS INI. INI LAH BANGSAT DAN CELAKA NYA BANGSA INI BILA DIBERI PELUANG HIDUP DI BUMI BERTUAH INI.

KENYATAAN DATUK SERI RAIS YATIM AKAN ISU KOMUNIS INI TELAH MENGHANGATKAN LAGI URA-URA YANG ADA PIHAK DARI DALAM MALAYSIA INI SEDANG CUBA UNTUK MEMDEWAKAN CHIN PENG. PIHAK INI BERJUANG DALAM MENYOKONG CHIN PENG KETUA KOMUNIS YANG KEJAM SEMASA ERA KOMUNIS.

PETIKAN DATUK SERI RAIS YATIM DI MALAYSIAKINI :

"Komunis telah mendera negara ini dan kita telah dibelenggu melalui pembunuhan dan pelbagai tindakan dahsyat, ribuan yang telah mati di tangan komunis sudah cukup bagi kita untuk insaf supaya kita tidak keluarkan sesuatu yang menyamarkan fikiran kita terhadap satu rejim yang begitu dahsyat ketika dulu," katanya.

Dr Rais berkata, komunis tidak boleh diberi tempat di negara ini kerana dosa mereka membunuh beribu-ribu rakyat Tanah Melayu pada ketika itu tidak boleh dilupai.Sehubungan itu beliau meminta pemimpin yang melahirkan perasaan positif terhadap bekas pemimpin PKM Chin Peng supaya menyatakan pendirian mereka dengan jelas dan tidak berlindung di belakang tabir parti politik masing-masing.

"Komen saya mudah, Chin Peng dan para komando nya yang bunuh ramai orang dahulu sekali-kali tidak ada tempat bagi kita untuk bermuafakat,"

KOMUNIS YANG DIKETUAI OLEH CHIN PENG TELAH MEMBUNUH BERIBU-RIBU UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU SEMASA KEKEJAMANYA DALAM MERAMPAS TANAH MELAYU INI. UMAT ISLAM DAN MELAYU DI CINCANG DAN DIREBUS HIDUP-HIDUP KETIKA CHIN PENG KOMUNIS INI MENYERANG!

FACEBOOK ANAK HARAM KOMUNIS YANG CUBA MEMBANGKITKAN PERGERAKKAN KOMUNIS BAGI MENYERANG UMAT ISLAM DAN TANAH MELAYU SEDANG DIBINA OLEH PIHAK TERTENTU. SAYA PERCAYA IANYA DI BIAYAI OLEH SATU PIHAK YANG BERKEPENTINGAN BAGI PIHAK CHIN PENG KETUA KOMUNIS.

TERDAPAT JUGA SATU PERKAMPUNGAN KOMUNIS YANG SAYA PERCAYA CHIN PENG BERADA DI SANA DAN SEDANG MEREKRUT KOMUNIS BAGI MELAKUKAN SATU SERANGAN PADA TANAH MELAYU INI. SEMEMANGNYA KOMUNIS INI AKAN SENTIASA MENENTANG KITA SAMA ADA DARI LUAR MAHUPUN DARI DALAM. BAHKAN ADA DIKALANGAN PIHAK BARISAN YANG CUKUP MENGANGUNGKAN CHIN PENG INI. KLIK DI SINI


KERAJAAN HARUS BERSIAP SEDIA BAGI MENGHADAPI KEMUNGKINAN YANG AKAN BERLAKU SEKIRANYA HAL INI MAKIN MEREBAK. DARI PANDANGAN SAYA SELEPAS PRU KE 12 INI BANYAK PIHAK YANG SEDANG CUBA BERKROMPOMI MEMBAWA CHIN PENG KETUA KOMUNIS KEMBALI KE MALAYSIA.

KERAJAAN HARUS PEKA AKAN HAL INI. SAYA SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA AKAN BERJUANG JIKA HAK SAYA SEBAGAI SEORANG BUMIPUTERA CUBA DI NODAI OLEH PIHAK-PIHAK YANG TERTENTU. HAK SAYA TERMAKTUB DI DALAM PERLEMBAGAAN MALAYSIA.

KOMUNIS MEMBUNUH UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU. RAMAI POLIS DAN TENTERA TERKORBAN AKIBAT KEGANASAN KOMUNIS YANG DI TERAJUI OLEH CHIN PENG INI. BANYAK KEROSAKKAN YANG TELAH DI LAKUKAN OLEH MEREKA HARAMJADAH INI PADA BUMI MALAYSIA. KEKEJAMAN MEREKA TIADA MAAF!!!

HUTANG DARAH DI
BAYAR DENGAN DARAH!!!

ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pejuang/// tidak sama sekali bertanggungjawab atas sebarang komen yang diberikan oleh sahabat ke dalam artikel pejuang///.