Selasa, 30 Jun 2009

PRK Manek Urai : HANYA GAY MENGENALI GAY

PEMIMPIN UMNO TIDAK SEJAHAT DISANGKA MASIH MNGHORMATI LAWAN SEBAGAI SAUDARA DALAM ISLAM DABN BUKANNYA MENOLAK SAMA SEKALI PERPADUAN DALAM UMAT MEAYU ISLAM... HANYA MEREKA YANG DITUTUP PINTU HATI MEREKA SAHAJA TIDAK NAMPAK JALAN KEBENARAN


MalaysiaKini:
Anwar Dakwa BN Akan Main Kotor Di Manek Urai

“...Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim yakin bahawa PAS akan mengekalkan kerusi DUN Manek Urai dalam pilihanraya kecil 14 Julai ini walaupun BN didakwanya aktif menjalankan kempen memburukkan Pakatan Rakyat.” “..Anwar yang juga ketua Pakatan berkata, BN mencemarkan nama baik Menteri Besar yang juga Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Aziz Nik Mat untuk menarik sokongan pengundi.”


1. MENGAPA ANWAR MENGELABAH BEGITU SEKALI DALAM PRK MANEK URAI???

2. BUKANKAH SELAMA INI, PARTI DARI PAKATAN RAKYAT YANG SELALU MEMBURUKKAN INDIVIDU DALAM UMNO???

3. SEPERTI ISU ALTANTUNYA YANG DIMAINKAN OLEH PEMIMPIN PEMBANGKANG WALAUPUN TELAH DINASIHAT SUPAYA JANGAN BERKEMPEN MENGGUNAKAN ISU TERSEBUT... TAPI MASIH ADA YANG LAKUKANNYA.

4. SUDAHLAH ANWAR... SEMUA SUDAH TAHU TAKTIK KAMU!

5. HANYA PENCURI YANG MENGENAL SIAPAKAH PENCURI KERANA MEREKA SAMA-SAMA DALAM BIDANG YANG SAMA. MAKNANYA SAH TERBUKTI BAHWA PARTI PAKATAN RAKYAT MEMANG SUDAH LAMA MENGUTUK DAN MEMBURUKKAN PEMIMPIN DALAM UMNO SETIAP KALI PRK DIADAKAN...

6. KALAU SUDAH YAKIN AKAN MENGEKALKAN KERUSI MANEK URAI... MEGAPA PERLU TAKUT DAN MENUDUH UMNO AKAN BERBUAT TAKTIK JAHAT???

7. INILAH DASAR PEMIMPIN MUNAFIK YANG SELALU MERACUNI PEMIKIRAN RAKYAT DAN MELABELKAN UMNO SEBAGAI PARTI YANG JAHAT SEDANG ANWAR SELALU MELAKUKANNYA.

8. WALAUPUN KELEBIHAN BERADA DI PIHAK PAS... KEMENANGAN HANYA AKAN DIKETAHUI SELEPAS TEMPOH MENGIRA UNDI TAMAT... KEPADA AHLI UMNO BERUSAHA MENDEKATI RAKYAT DAN TUNJUKKANLAH SIKAP YANG IKHLAS KETIKA BERSAMA PENGUNDI...

SALAM

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pejuang/// tidak sama sekali bertanggungjawab atas sebarang komen yang diberikan oleh sahabat ke dalam artikel pejuang///.